Centar za kulturu prehrane – kulinarske radionice za početnike i iskusne + druženja

2b

Ne znate kuhati? Znate kuhati, ali fali vam ideja? Trk na kulinarske radionice u centru Zagreba!

Jesam li vam već ispričala priču o Centru za kulturu prehrane?

Radi se o jednom romantičnom mjestu. Onako, filmsko inspirativnom. U toploj kuhinji pripremaju se i slane i slatke stvarčice, a najbolje od svega je to što tamo možete i učiti kuhati. Riječ je o mjestu na kojem se održavaju kulinarske radionice za početnike i one malo iskusnije. Tema uvijek ima pregršt, a osim radionica možete skupiti ekipu i podružiti se na team buildingu, zajedničkoj tematskoj večeri ili bilo čemu što vam srce poželi. Tim Centra spremno će odgovoriti na svaku ideju.

Atmosfera u Centru uvijek je ugrijana i jako, jako vesela. I prije svega, pozitivna. Na radionicama možete pronaći sve što želite – od vege radionica, mesne i tradicionalnije kuhinje (koju održava i sam Tomislav Špiček!), do slastičarskih radionica i tematskih večera. Škicnite web, odaberite radionicu koja vam se sviđa i prijavite se 🙂 Što se sve kuha u Centru? Pa Božićni keksići, osnove slastičarstva, veganska kuhinja, tečajevi o pivu i vinu, kuhinja različitih nacija, kultura i zemalja…

Centar za kulturu prehrane nalazi se u Nazorovoj 18, u Zagrebu, a prijave za radionice se primaju svaki dan na mail info@kulturaprehrane.hr, u inbox na FB stranici ili na broj: 091 481 4466.

Poučavaju vas zaljubljenici u svaku kuhaču, komadić čokolade i lonac koji se nalaze u toj kuhinji, ljudi koji ne osjećaju umor kad miksaju i miješaju i kuhaju. Među tim ljudima sam i ja, a povremeno se pridružuju i divni suradnici, poput Andreje koja vodi blog Voće i povrće, profesionalni slastičari, kuhari, vlasnici restorana i trgovina hranom i sl.

Nedavno smo u Centru imali malo blagdansko druženje na kojem su nam se pridružili predstavnici raznih novina, portala i blogova, a fotke škicnite dolje (foto: Filip Tot). Ovakva vas atmosfera u Centru uvijek čeka, pa ja ne bih oklijevala da sam na vašem mjestu.

Najfinije mjesto u gradu vas čeka 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.